maanantai 27. toukokuuta 2013

Punanen tässä moi!

Houkutus kävi liian suureksi ja päätin osallistua. Edellisen kerran osallistui siihen ihka ensimmäiseen KYHiin 2010. Ihan nappiin ei se mennyt kun silloin aloitetun takin puin ensimmäistä kertaa päälleni pari kuukautta sitten.

Pari vuotta jäi väliin rakentamisen ja nyt vuoden vanhan tyttären syntymän takia, mutta tänä vuonna aion taas yrittää. Suunnitelmiin kuuluu valtavia neule-/virkkaus-/koukkuamisprojekteja kuten lisää tälläisiä jouluksi:


Jonkin paidan/takin/hihattimen teen kyllä myös itselleni. Toivottavasti valmiiksi asti. Ja tiskirättejä voisi myös tehdä ja muuta suurta ja haastavaa.

Eli kovin suurin projektein en mukaan lähde, mutta tarkoitus minulla onkin saada mukavaa neulottavaa/virkattavaa kesäksi pihalle, automatkoille ja sohvan nurkkaan. Tyttönen kuitenkin vie oman osansa huomiosta ja hänen hereillä ollessaan ei kovin monimutkaista voi tehdä.

Töistä rapotoin myös Punasen langan etsintää -blogiini.

1 kommentti:

  1. Ite ajattelin tehdä alotuksia sen mukaan, mitä mun työlistalta löytyy, mutta saattaa mennä liian työlääksi kyllä. Harmi kun listalla ei oo mitään kivoja tosi pieniä juttuja ;)

    VastaaPoista