sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Nenniamalia on täällä tänään!

Ja jatkossakin... :D

Olen 24-vuotias vaimo Jyväskylästä. Kesää vauhdittaa KYHin lisäksi muutto ja miehen poissaolo, joten katsotaan mitä saan aikaseksi muuttolaatikoiden ja työn ohella. Mies huitelee pääkaupunkiseudun liepeillä työkomennuksella ja minä täällä pahvilaatikoiden ja kutimien kanssa.

Olen ensimmäistä kertaa mukana. Odotinkin tätä kuin kuuta nousevaa suunnilleen puoli vuotta... Vielä pitää hetki nitkutella odotuksen kanssa. Olen excel-hullu, joten sieltä löytyy tätä varten jo sitä sun tätä. Suunnitelmia, lankalaskemia, aikatauluja (jotka eivät kuitenkaan pidä pätkääkään).


Mun blogini on täällä! Niin! Ja osallistun yleiseen sarjaan :) Tarkoitukseni olisi tyhjätä lankavarastoja eikä ostaa tähän uusia (ellei jokin lanka lopu kesken). Saa nähdä miten meitin käy ;)

3 kommenttia:

 1. Huh huh, kyllä itekin olen jo vähän miettinyt projekteja, mutta että olisi hieno taulukko langankulutuksineen jne.! Ei ole kyllä täällä tehtynä semmosia "hienouksia" :)

  VastaaPoista
 2. *vilkuttaa ihanalle ex-salaiselle* Kiva seurata mitä keksit...mukana ollaan täälläkin =)

  VastaaPoista
 3. Mä voisin tehdä työkseni pelkästään hienoja excel-taulukoita. Voiskohan semmosesta saada rahaa ilman esim. merkonomin koulutusta :D Pelkkää exceliä!

  Heihei Jaana! Kivaa! Seurailen sun edistymistä mielenkiinnolla :)

  VastaaPoista