lauantai 25. toukokuuta 2013

Gailia esittäytyy


Kyhäilystä on nyt ollut jonkun verran juttua Facebookin neulontaryhmissä ja oli pakko ottaa selvää, mitä tämä oikein tarkoittaa. Projekti kuulostaa oikein mukavalta ja passelilta elämäntilanteeseeni. Viimeisiä viedään vuoden mittaisesta vuorotteluvapaasta ja mikä olisi parempi tapa viettää kesää kuin neuloen. Aurinkoallergisena en pihahommissa tai muutenkaan ulkona viihdy. Kun muut nauttii rantaelämästä, meikäläinen neuloo soffalla. Lankavarastoja on käyty täydentämässä parikin kertaa tässä toukokuun aikana Tallinnan Karnaluksissa, joten langat eivät ainakaan lopu kesken. Innolla siis lähden mukaan kyhäilemään ensimmäistä kertaa elämässäni.
 Aikaansaannokset löytyvät blogistani

2 kommenttia:

  1. Mimmosia nuo Facen neulontaryhmät ovat? Ovatko ne tutustumisen "arvoisia"? Eli ovatko aktiivisia, mistä siellä keskustellaan jne.?

    VastaaPoista
  2. Ovat todella aktiivisia. Huiveille oma ryhmä, sukille useampikin, kuten myös lapasille ja yleiseen neuloosiin sairastuneille. Kun sille tielle ryhtyy niin ei neulomiseen ole enää juurikaan aikaa, kun kaikki illat menee ihastellessa muiden töitä ja tallennettua muistiin omalle to do -listalle ;-)

    VastaaPoista