keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Lii5a esittäytyy

Osallistun ensimmäistä kertaa tällaiseen hullutukseen. Ajattelen myös saada työni valmiiksi ja menen siitä, mistä aita on matalin - eli teen ainakin tänä ensimmäisenä osallistumiskertanani pieniä töitä. Veikkaisinpa, että sukat tulevat olemaan suurin kyhäelmä. Mitään en ole vielä varsinaisesti suunnitellut, saati sitten aikatauluttanut, mutta mielessä on mm. tiskirättejä ja joulupalloja*. Ensimmäiset viisi lankakerää tätä hullutusta varten olen jo ostanut - niistä on tarkoitus tulla tiskirätti, sukat ja virkattu astiapyyhe. 

Mikään himoneuloja en kuitenkaan ole. Yleensä töitä on kesken vain yksi tai ei yhtään. Eniten olen tainnut kutoa villapaitoja ja sukkia.

Perustin tämän hulluttelun innoittamana oman blogin: Kirjavia polkuja

*Joulupalloja en ole aikaisemmin tehnyt, ajattelin tämän projektin aikana opetella.Samoin ajattelin opetella sukan neulomisen varpaista alkaen ja mieleni tekisi myös kokeilla kahden sukan tekoa yhtä aikaa pyöräpuikoilla. Saa nähdä, opettelenko ja onnistunko.

2 kommenttia:

  1. Ei ole mitään pahaa mennä sieltä missä aita on matalin. Myönnän että ite täyttäisin listani juuri tuollaisilla pienillä töillä, jos niitä olisi To Do -listallani :)

    VastaaPoista
  2. Ei mulla ole olemassakaan mitään To Do -listaa. Eniten tällaisessa projektissa mietinkin sitä, keksinkö 22 työtä.
    No, eilen ostin puserolangat. Aika näyttää, otanko KYHäelmiksi puseron ja 21 pientä työtä vai aloitanko puseron vasta elokuussa...

    VastaaPoista