maanantai 20. toukokuuta 2013

Esittäytymistä pukkaa!


Jonskuli, Ravelryssa jonskuli, mukana kyhäilemässä toista kertaa! Viime kesänä selviydyin yleisestä sarjasta tekemällä pari "jokeri"aloitusta, jotka tulivatkin tarpeeseen kun jotkin varsinaisista aloituksista alkoivat tökkiä aika pahasti. Tänäkin vuonna osallistun yleiseen sarjaan, mutta yritän tehdä niin monet sukat kuin mahdollista. Ehkä sitten ensi vuonna tai sitä seuraavana uskaltaisi jo ilmoittautua sukkasarjaan. Suunnitelmat ovat vielä ajatuksen asteella, tällä viikolla pitäisi ehtiä myös valitsemaan langat ja ohjeet (ja puikot, apua!) valmiiksi ensimmäisille 10 projektille. Lähden reissuun toukokuun puolella ja palaan lankalaatikkojen ääreen vasta kesäkuun 10. päivä. Kesästä on tulossa aika kiireinen leireineen ja uuden kodin ja pihan laittoineen, mutta luulen saavani tarpeeksi myös neuleaikaa. Huom, luulen. :D

3 kommenttia:

 1. Tervetuloa uuden kodin- ja pihanlaittajien kerhoon ;O) Tässä taas itelläkin pihahommat jatkuvat eiliseltä, kun aina joku juttu pitkittää hommia...nytkin täytyy välillä valaa =D Ja wau, oot jo kerran selvinnyt tästä tempauksesta!

  VastaaPoista
 2. Joo, tiukkaa se viime vuonna teki mutta onnistui :). Kiva että jollain muullakin on samoja neuleaikasyöppöjä! Nyt on tältä päivältä kotia jo laitettu, jospa ennen kauppareissua ja illan eväs- ja maisemaretkeä ehtisi sukeltaa lankalaatikon uumeniin suunnittelemaan. Varastolankoja olen suunnitellut käyttää, katsotaan selviäisinkö vaikka nämä pari kuukautta ostamatta yhtään lankaa!

  VastaaPoista
 3. Kun Jonskuli olet jo kokenut konkari, niin kerropas minulle pitääkö ne kaikki 22 työtä olla myös loppuun saakka tehtyjä eli langat päätkin pääteltyinä?
  Mulla on muuten sama suunnitelma tyhjentää lankavarastoa ja olla ostamatta uusia lankoja, mutta voihan se olla, ettei päätös pidä... Ei oo ennenkään pitänyt :)

  VastaaPoista