lauantai 18. toukokuuta 2013

Kaye esittäytyy

Hei kaikille!

Olen aloittanut neulontaharrastuksen vasta marraskuussa ja blogiani olen pitänyt tammikuun alusta. Tähän hullutukseen lähden nyt ihan vain hauskanpitotarkoituksessa ja tietty tällä tavalla uskon saavani hieman enemmän tehtyä kuin mitä muuten tulisi. Pakko kuitenkin jo alkuun myöntää, etten usko pystyväni kaikkia projekteja saattamaan loppuun, sillä nyt on ensimmäinen kesä puutarhan kanssa alkanut ja nyt jo toukokuussa olen huomannut sinne hupenevan aikaa aika tavalla :) Toivon mukavaa kanssakäymistä kanssaneulojien kanssa, hyvää mieltä ja kauniiden töiden ihailun tuottamaa mielihyvää - ehkä jopa inspiraatiota.

- Kaye

2 kommenttia:

  1. Aika samat taustat kuin mulla, paitsi että aloitin lokakuussa :D ja blogin tein vasta nyt KYH:n myötä. Mutta pihatöitä pääsen minäkin tekemään, kun muutettiin justiin kämppään, jossa on oma piskuinen piha :)

    VastaaPoista
  2. No niin, oot sitten vähän edellä ;-) Ole onnellinen että pääset harjoittelemaan piskuisen pihan kanssa, itse lähdin suoraan neljänseinän sisältä omakotitaloon, taustana se että oma äiti ei ole ikinä kukan kukkaa istuttanut eli kaikki täytyy nyt itse sitten opetella kantapään kautta :D Mutta toivotaan että jotakin saan kasvamaan... Muutakin kuin voikukkaa ;)

    VastaaPoista