tiistai 21. toukokuuta 2013

Hopsis Ihanaiset!

Minä olen eläinrakas käsityöläinen. Käsitöitteni laatua tarkkailee kaksi kissaa ja yksi koiramunmo.
Olen aktiivisesti tehnyt käsitöitä vasta viisi vuotta. Nykyään aikani kuluu suurimmaksi osaksi neuloen. Virkkaan aina, jos löytyy jokin kiva malli. Ja teen kaikkea muuta mahdollista käsityötä; nyplään, karstaan, kehrään, värjään lankoja, kudon kangaspuilla, kirjon, teen mosaiikkitöitä, ompelen jne jne.

Sain vuosi sitten itselleni työhuoneen (kun rakensimme autotallin), jonne mahtuu kaikki käsityötarvikkeeni. Ystäväni kutsuvat sitä pieneksi lankakaupaksi. Varmaankin sen takia, kun siellä on noin 8 metriä hyllyä täynnä lankoja. Olen siis lankafriikki.

Miehelleni kerroin että osallistun tähän kyh2013. Hän vain tuumasi, sinun tilanne ei sitten muutu miksikään kun koko ajan muutenkin tulee valmista neuletta. En ole aikaisemmin osallistunut tähän enkä mihinkään muuhunkaan. Olen intoa täynnä kuin ilmapallo. Lista on kohta jo valmis mitä haluan tehdä. Tämä luo minulle uuden yhteyden teihin muihin upeisiin neulojiin. Odotan innolla myös muiden tuotoksia. Aurinkoisia käsityöhetkiä kaikille :)

1 kommentti:

  1. Tämä tulee sitten sulle varmaan olemaan erilainen kokemus normaaliin harrastamiseen verrattuna vain yhteisöllisyyden suhteen =)

    VastaaPoista