keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Iso Gnu taas hulluttelemassa

Jos oikein tsekkasin bloggauksiani, niin vuodesta 2009 olen ollut mukana. Yleensä olen saanut työt valmiiksi, mutta viime vuosi oli poikkeus. Saa nähdä, miten tämän mummin käy tänä kesänä! Aloitettua toki olen saanut kaikki työt.
Sukkia todennäköisesti valmistuu eniten. Sukkalankoja riittää ja puikkoja jkv. Yritän vielä saada pari, kolme paria valmiiksi, jotka ovat kesken. Meni tämän päivän junamatkat nukkuessa ja sukka ei edistynyt. Joku tiskiliina pitäisi tehdä myös, kun niistäkin tilauksia. Lastenlapsille pitäisi tehdä pipoja. Eiköhän tuo tuo tuosta etene.
Kaivamaan lankoja isoon koriin ja vihkoa muistiinpanoja varten, että pysyy asiat muistissa useiden aloitusten keskellä.

Tsemppiä kanssakyhäilijöille!

2 kommenttia:

  1. Uskallanko kysyä monetko sukkapuikot oikein omistat? :D Täytyisi itsekin käydä vielä viimeisen kerran tuo hahmottelemani lista läpi :)

    VastaaPoista
  2. Kysyä uskaltaa, mutta uskallanko laskea on jo toinen juttu. Katsoin läpi tässä ympärilläni:neljät sukissa ja purkeissa ehkä reippaat 20. Osa maleksii varmaan jossain kaappieni kätköissä.Osan olen sosialisoinut tyttäreltäni ja pitäisi palauttaa kuulemma.
    Siis hävettävän paljon! Vanhoja alumiinisia käytän vain KYHäilyissä. knit Pick`s puikot ja bambut yleensä käytössä. Nyt se on tunnustettu. Aikanaan lähdin jonnekin ilman käsityötä ja kesken loman oli mentävä kauppaan ja ostettava puikot ja lankaa. Nyt aina kassissa on neule!

    VastaaPoista