maanantai 20. toukokuuta 2013

Heidi esittäytyy

Ensikertalainen täälläkin, hei vaan. Useana edellisvuonna olen katsonut kateellisena toisten ihanien KYH-käsitöiden perään ja ajatellut, että josko vaikka minäkin joskus. Ja nyt tämä päivä on koittanut. Viime vuonna olin jo ilmoittautumassa mukaan, mutta jänistin ennen "lähetä"-napin painamista. Viime syksynä osallistuin sukkasatoon, mutta satoni jäi todella köyhäksi - yksi vaivainen pari. Jos nyt vaikka syntyisi enemmän!

Nyt siis on otettu itseä niskasta kiinni ja mukana ollaan!

Täällä ruudun toisella puolella häärii siis tällainen pian täysi-ikäistyvä tyttö Itä-Suomesta, Leppävirralta näin tarkemmin sanottuna. Sukka-KYH:iin ilmoittauduin. Neulonut olen jo yli kymmenen vuotta ja sukkia syntyy eniten, joten sukka-puolen koin parhaaksi ratkaisuksi itselleni. Kotona pyörii kolme assistentti-kisua, jotka sekoittavat välillä vähän pakkaa... ;)

Käsityöblogini löytyy osoitteesta: http://made-by-heidi.blogspot.fi/ KLIK! :)

1 kommentti:

  1. Omat assistenttini ovat alkuinnostuksen jälkeen jättäneet lankani rauhaan, mutta pitikö sitä mennä lisäännyttämään yksi niistä... pian kyseinen huligaanijoukko on siinä iässä että uskaltaako sitä enää lankoja esiin kaivaakaan xD No, pihalle mahtuu ;O) Siis allekirjoittanut ja lankakerät ;O)

    VastaaPoista