maanantai 10. kesäkuuta 2013

Auin KYH7, 9 ja 10 valmiit


KYH7. sormikashanskat

lanka: Regia Fantastico color sinivihreä

puikot: 3,5mm 20cm KnitPro Symfonie Wood

aloitettu: 7.6., valmistunut: nappeja vaille 10.6. (hankin napit, kunhan ehdin niin pitkälle :D)

paino: 57g

Näitä rakastin jo ennen kun ne valmistuivat. Opettelin nimittäin vihdoin ja viimein peukalokiilan teon. Nyt kaduttaa, etten ole tehnyt sitä aiemmin! Sohvalla neuloskellessa en jaksanut etsiä mitään tarkkaa ohjetta, vaan tein ihan fiilispohjalta. Yllättävän hyvin onnistui ensimmäisellä kerralla. Lankakin on kummitellut varastoista ostohetkestä lähtien (no oikeastaan hyllyllä jo ennen sitä), huutanut ja kiljunut puikoille. Nyt vaan odotellaan viileämpiä syysilmoja :)Lisää juttua ja kuvia blogissani Auin salaiset kansiotKYH9. Lasten mansikkapipo (ohjepohja sama kuin aikuisten versiossakin, löytyy siis täältä)

lanka: Novita Miami punainen ja vaaleanvihreä

puikot: 3,5mm 60cm Novitan pyöröpuikot, 3,5mm 20cm hiilikuitupuikot

aloitettu: 9.6., valmistunut: 9.6.

paino: 45gKYH10. Lasten vadelmapipo (ohje edelleen täältä)

lanka: Novita Miami vaaleanpunainen ja -vihreä

puikot: 3,5mm 60cm Novitan pyöröpuikot, 3,5mm 20cm hiilikuitupuikot

aloitettu: 10.6., valmistunut: 10.6.

paino: 40gYllättäen tällä mallilla tulee varmaankin pipoa tiuhaan tahtiin koko viikon... Muutamassa eri värissä tosin, ettei ihan kyllästy. :)
Ai niin! Sitä on pitänyt pyytää, että viitsisikö joku osaavampi bloggerin käyttäjä lisätä tuonne kommentointilootaan kohtaan "Kommentti nimellä" vaihtoehdon "Nimi/URL-osoite". Pääsisi käyttämään sitäkin, kun tuon Google-profiilini jakelu ei tunnu niin kotoisalta. Kiitos! :)

2 kommenttia: