maanantai 17. kesäkuuta 2013

Punasen puikoilla ja koukulla KYH 1-15

Aloitettu ja valmistunut:
 
 KYH 1 kynäpussi/koukkupussi jämälangasta

KYH 3,4 ja 5 Lumihiutaleet, tärkkäämättä
KYH 10 ja 15 lumihiutaleet myös tärkkäämättä. Lumihiutaleissa mummilta perittyä virkkauslankaa ja 1,5 mm koukku. Näitä tulee lisää jos en muuta keksi tai ehdi. Ihan valmiiksi nämä lasken vasta kun on pingotettu kuivumaan tärkkäyksen jälkeen. Sekin siis tiedossa heinäkuussa.


Tässä kuvassa näkyy sitten melkein kaikki muut aloitetut. Takana vasemmalla tummansininen kauluri KYH 14 valmistui juuri. Sen edessä tummanpunainen huivin alku KYH 9, niiden oikealla puolen oranssinpunainen KYH 6 kesäpipo. Vasemmalla KYH 12 miesten sukat seiskaveikan sinisestä raidasta, oranssinpunaiset tossut KYH 11 joihin tulee muovinarua pohjan sisään. Edellisen oikealla puolen epämääräinen läjä pitää sisällään kaksi suklaamunanpäällisotusta KYH 7 ja 13. Oikeanpuolimmaisena KYH 2 Pitsihihatin ja kuvasta puuttuu KYH 8 lasten sukat joka ovat tälläkin hetkellä autossa että matkustaessa on aina joku työ takapenkillä odottamassa neulomista. Kaikki projektit Ravelryssä.

Aloitettu 15 eli hieman olen jäljessä, tälle päivälle olisi kaksi aloitusta. Kokonaan valmiina 2, melkein valmiita 5 lisää.

Seuraava raportti minulta tänne tullee Juhannuksen jälkeen kun kaikki työt on aloitettu.
Posted by Picasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti