Ilmoittautuminen ja Raportoinnit


Ilmoittautuminen ja raportoinnit:
Ilmoittautumiset, aloitus- ja lopetusraportoinnit pitää kaikki lähettää sähköpostiosoitteeseen kesayonhullutus2013@gmail.com.Ilmoittautuminen:
Laita ilmoittautumisviestiin nimimerkkisi, sähköpostiosoitteesi ja mahdollisen oman blogisi osoitteen sekä sarja: Yleinen, Sukka vai kenties molemmat. Jälki-ilmoittautumisen takaraja on maanantai 3.6. klo 24:00 asti.

Mihin tietoja tarvitaan:
- Sähköpostiosoite tarvitaan, jotta voimme kutsua sinut blogiin kirjoittajaksi, jos siis niin haluat, pakollista tämäkään ei ole, ilmoita viestissä, jos et halua kirjoittaa blogiin.

- Blogisi osoite, jos haluat osallistujalistassa nimesi toimivan linkkinä blogiisi.

Raportoinnit:
Raportteja lähetetään yhteensä 2.

- Ensimmäisessä raportissa ilmoitatte, kuinka monta projektia olette aloittaneet määräaikaan mennessä eli 23.6. klo 24:00 asti, pelkkä lukumäärä siis riittää. Laita viestin otsikoksi: KYH Raportti 1 ja viestiin: nimimerkkisi ja aloitettujen projektien lukumäärä.

- Toisessa raportissa ilmoitatte, kuinka monta aloitetuista projekteista olette saaneet valmiiksi asti, määräaikaan mennessä eli 31.7. klo 24:00 asti, tässäkin pelkkä lukumäärä riittää. Laita viestiin otsikoksi: KYH Raportti 2 ja viestiin: nimimerkkisi ja valmiiden projektien lukumäärä.

Hallinnointiteknisistä syistä raportit kerätään vain em. postilootasta.
Sähköpostiraportointi on pakollista - etenkin mikäli haluat osallistua palkintoarvontoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti