lauantai 27. heinäkuuta 2013

ValmistuneitaLoppu häämöttää, KYHäilyistäni on tällä hetkellä valmiina 20, joten tänä vuonna voisi EHKÄ olla mahdollista saada ensimmäistä kertaa kaikki työt valmiiksi!

Aika on mystisesti huvennut jonnekin enkä ole aiemmin ehtinyt valmiita töitä täällä esitellä.  Tässä nyt lopulta osa valmistuneista:  KYH 1 ja 2: Super Mario- ja perhostiskirätit, valmistuneet 2. ja 3.6.  Lankana vanha Novita Bambu.

  

KYH 3 ja 13: lasten sukat Nallen jämistä ja aikuisten sukat Seiskaveikasta. Lasten sukat valmistuivat 9.7. ja aikuisten  5.7.

  


KYH 6: aikuisten sukat Filona-langasta. Siksakneuleen ohjeen löysin japanilaisesta mallineulekirjasta. Minua miellytti mallissa se, että viistojen osuuksien välissä on aina kahden silmukan palmikko; sitä ei tosin kuvasta erota :(

 
KYH 9:  kaulahuivi tuntemattomasta jämälangasta, mallineuleen bongasin muistaakseni Hääräämö-blogista. Valmistunut 24.7.

KYH 10: junasukat  Lanett-langasta. Valmistuivat 30.6. ja ovat jo päätyneet pikkuiselle vauvalle toiselle puolelle maapalloa.

  


KYH 11 ja 12: 4 lasinalustaa jämälangoista (valmistuivat 30.6.) ja patalappu seiskaveikasta (valmistui 5.7.)


    
 
 

 KYH 14, 15 ja 16: Brambles-myssy, sukat ja lapaset vaaleanpunaisesta Oi Villasukka seiskaveikasta, valmistuneet 16.6., 14.7. ja 3.7. Lapasiin sovelsin Brambles-myssyn kuviota ja sukkienkin palmikkokuvion kehittelin samassa hengessä.


 


 KYH 19:   huivi yhden kerroksen pitsineuletta valmistui 15.7, lankana pari vuotta sitten Japanista ostamani Diagenie. KYH 21 ja 22: kirjanmerkkejä jämälangoista,  valmistuneet 21.6. ja 11.7.


Keskeneräisinä ovat vielä pusero Rose Mohairista (kainaloissa asti) ja kämmekkäät jotka ovat aivan alkutekijöissä.  Jännitys tiivistyy....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti